Slagerij De Stede

Waar kwaliteit en gezelligheid samen komen. Slagerij de Stede doet er alles aan om het haar klanten zo goed mogelijk naar de zin te maken. Het motto van de slagerij luidt: “Als we het niet hebben, dan maken we het!”.

slagerij-de-stede-den-haag-over-ons-2
slagerij-de-stede-den-haag-over-ons

Over Ons

over-ons-foto-2
over-ons-foto-1

Slagerij de Stede doet er alles aan om het haar klanten zo goed mogelijk naar de zin te maken. Het motto van de slagerij luidt: “Als we het niet hebben, dan maken we het!”. Deze jonge, maar nu al zeer gewaardeerde slagerij heeft haar sporen dik verdiend in winkelcentrum De Stede maar is daarna verhuisd naar de Driebergenstraat 353. Dit tot groot verdriet van de vaste klanten van winkelcentrum De Stede maar tot grote vreugde van de omwonenden van de Driebergenstraat.

De slagerij staat bekend om haar super lage (kilo-)prijzen en super hoge kwaliteit. Minder dan een kilo nodig? Dat is geen enkel probleem. Ook als U “slechts”een onsje nodig heeft wordt de goedkope kiloprijs gehanteerd. U bent dus altijd voordelig uit.

“Waar kwaliteit en gezelligheid samen komen”

Bij Slagerij de Stede kunt U ook terecht voor een heerlijk, ruim belegd broodje waarbij U kunt kiezen uit het ruime assortiment beleg. Natuurlijk kunt U ook kiezen voor een broodje warm vlees of het “bekroonde” broodje bal. Al jaren het hoogst gewaardeerde broodje bal uit de Zuidwester krant met het cijfer 9.2 . En daar zijn ze trots op bij Slagerij de Stede.

Ook de soepen en maaltijden vinden gretig aftrek. Alles uiteraard vers gemaakt in eigen keuken. De chef’s hebben het er druk mee maar doen het met alle liefde. Die liefde proef je in de gerechten en dat wordt op zeer gewaardeerd. Dit geldt ook voor de huis gemaakte rundvlees slaatjes. En niet te vergeten voor de op bestelling gemaakte grote salades. Die zijn een lust voor het oog. Of het nu gaat om een Rund vleessalade, een Aardappel salade, een Russisch ei of een Zalmsalade, het team draait er hun hand niet voor om. Alles kan en alles mag. Als U speciale wensen heeft, op welk culinair gebied dan ook …. het team doet er alles aan om aan uw wensen tegemoet te komen.

“Als we het niet hebben, dan maken wij het”

Bent U slecht ter been of heeft U geen tijd om een persoonlijk bezoek aan de Slagerij te brengen dan kunt U gebruik maken van de bezorg dienst van Slagerij de Stede. Is de prijs van uw bestelling € 25,00 of meer dan worden er geen bezorg kosten in rekening gebracht. Bezorging echter alleen in de regio Haaglanden (Den Haag, Voorburg, Rijswijk en Wateringen) en tussen 10.00 en 12.00 uur (uitzonderingen daargelaten.) Bestellingen kunt U telefonisch doorgeven of via E-mail. Onder “contact” leest U daar meer over.

Slagerij de Stede heet U graag welkom en zal er alles aan doen om al uw wensen te vervullen. En moet U even wachten op uw bestelling, dan staat er een gratis kopje koffie of een bakje soep voor u klaar.

Onze Galerij

Bekijk foto's van de zaak of diverse lekkere gerechten die wij voor u kunnen maken.

Copyright © 2019 Slagerij De Stede | Website door Eye-C Multimedia